Šeštadienį antro turo rungtynėse Lietuvos futbolininkės 0:1 (0:0) nusileido į antrą vietą pakilusiai Farerų salų vienuolikei ir, nepriklausomai nuo paskutiniojo susitikimo liks ketvirta grupėje.

Vienintelį įvartį į lietuvių vartus įmušė Rannva Andreasen (61 min.).

„Norėčiau padėkoti fantastiškiems aistruoliams už tai, kad atėjo ir palaikė merginas. Gaila, kad apvylėme gerbėjus. Šiandien (šeštadienį - BNS) komanda tikrai stengėsi, tačiau nepavyko žaidimas puolime, nesisekė sukurti realių progų, - po rungtynių kalbėjo Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Rimantas Viktoravičius.

„Skirtingai nei praėjusiose rungtynėse, šį kartą gynyboje sužaidėme geriau. Į vartus stojusi kita vartininkė nenuvylė, vidurio gynėjos taip pat atliko savo darbą. Praleidome įvartį po kontratakos. Žinojome, kad varžovų lyderė Heidi Sevdal ir per ją vyks žaidimas. Turėjome užduotį ją sustabdyti, bet tas nepavyko. Tai labai aukšto meistriškumo žaidėja.

Paskutinės rungtynės - mūsų garbės reikalas. Juodkalnijos komanda labai gera. Rungtynės su ta komanda bus naudingos, nes tik tokiose rungtynėse galime progresuoti ir kelti savo meistriškumą. Galima sakyti, kad šiame turnyre, kur visos komandos panašios, pritrūko sėkmės. Labai gaila, kad pralaimėjome praėjusias rungtynes, kuriose įmušėme įvarčių ir žaidėme neblogai. Šiandien buvo lygių komandų kova. Mūsų merginoms dar reikia daugiau ir rimčiau dirbti savo klubuose“, - baigė futbolo specialistas.

Paskutines turnyro rungtynes Lietuvos komanda žais su lydere tapusia Juodkalnijos rinktine, kuri šeštadienį 2:0 (1:0) nugalėjo Gruzijos ekipą.

2 grupės turnyro lentelė:

1.Juodkalnija21105:34
2.Farerų salos21104:34
3.Gruzija21014:53
4.Lietuva20023:50

Į kitą varžybų etapą pateks dvi geriausios grupės komandos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)