Burtai bus traukiami antradienį 14 valandą Lietuvos laiku, burtų ceremoniją tiesiogiai transliuos UEFA puslapis.

51 turnyre dalyvaujanti rinktinė buvo paskirstyta į tris divizionus – A, B ir C. Divizionai buvo paskirstyti pagal rinktinių reitinge užimamas pozicijas pasibaigus pasaulio čempionato Europos zonos atrankos turnyrui.

Lietuvės rungtyniaus C divizione, o burtų traukimo ceremonijoje paaiškės, kokias varžovės grupės turnyre Danielio Wimmerio auklėtinės gaus.

Visi moterų UEFA tautų lygos divizionai:

A divizionas – Anglija, Vokietija, Prancūzija, Švedija, Ispanija, Nyderlandai, Norvegija, Danija, Italija, Belgija, Austrija, Islandija, Šveicarija, Velsas, Portugalija, Škotija.

B divizionas – Airija, Lenkija, Čekija, Suomija, Serbija, Slovėnija, Šiaurės Airija, Rumunija, Ukraina, Bosnija ir Hercegovina, Slovakija, Vengrija, Graikija, Kroatija, Baltarusija, Albanija.

C divizionas – Malta, Izraelis, Azerbaidžanas, Turkija, Šiaurės Makedonija, Kosovas, Juodkalnija, Liuksemburgas, Estija, Moldova, Lietuva, Kazachstanas, Latvija, Bulgarija, Kipras, Farerų Salos, Sakartvelas, Armėnija, Andora.

C divizione, kuriame ir žais Lietuvos rinktinė, iš viso bus penkios grupės – keturiose iš jų bus keturios komandos, vienoje – trys. Lietuvos rinktinė C divizione pateko į trečiąjį krepšelį su Kazachstano, Latvijos, Bulgarijos ir Kipro komandomis – tai reiškia, kad su šiomis rinktinėmis lietuvaitės tikrai nesusitiks.

Visi C diviziono krepšeliai:

1 krepšelis – Malta, Izraelis, Azerbaidžanas, Turkija, Šiaurės Makedonija;

2 krepšelis – Kosovas, Juodkalnija, Liuksemburgas, Estija, Moldova;

3 krepšelis – Lietuva, Kazachstanas, Latvija, Bulgarija, Kipras;

4 krepšelis – Farerų Salos, Sakartvelas, Armėnija, Andora.

Lietuvės su visomis varžovėmis sužais po kartą – namuose ir išvykoje – o kelialapius į B divizioną iškovos visų penkių grupių nugalėtojai.

UEFA tautų lygai skirti rinktinių langai numatyti trys – turnyras startuos dviem mačais rugsėjį, prasitęs dviem mačais spalį bei finišuos dviem dvikovomis lapkričio mėnesio pabaigoje – gruodžio pradžioje.