Rimanto Viktoravičiaus auklėtinės Jonavoje 15:1 (7:0) sutriuškino vietos „EOS-Aušra“ fubolininkes, kurios čempionate liko su 3 taškais ir užėmė paskutinę, šeštąją vietą.

Tuo tarpu šiaulietės per visas pirmenybes neprarado nei vieno taško, laimėjo visus 20 susitikimų ir surinko 60 taškų. Lietuvos čempionės iš viso pelnė 223 įvarčius, o į savus vartus praleido vos 3.

Po šių rungtynių paaiškėjo ir rezultatyviausia lygos žaidėja. Ja tapo „Gintros-Universiteto“ legionierė Tatjana Kozyrenko, kuri šiame mače pelnė „pokerį“ ir per visą čempionatą surinkusi apvalų 50 įvarčių skaičių aplenkė komandos draugę Zenatha Coleman, kuri savo sąskaitoje turėjo 49 įvarčius.

Įdomu tai, kad kitose turo rungtynėse Gargždų „Bangos“ futbolininkės namuose 2:1 palaužė pirmenybių vicečempiones Kauno „LSU-Žaros“ žaidėjas ir užsitikrino bronzos medalius. Nors Vilniaus „MFA-Žalgirio“ ekipa paskutiniame ture taip pat po atkaklios kovos 3:2 įveikė ŠSG-FA-Akmenės SC vienuolikę, vilnietėms šios pergalės tam, kad jos užliptų ant prizininkių pjedės stalo nepakako.

„Gintrai-Universitetui“ įvaričius pelnė: T.Kozyrenko ir S.Veličkaitė po 4, A.Alekperova – 3, R.Imanalijeva – 2, D.Gailevičiūtė – 1 (1 įvartį varžovės įsimušė pačios).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)