Tuoj po smūgio E. Grigaitis garsiai vaitojo ir nuo LFF stadiono vejos neatsikėlė.

Jį po penkių minučių ant neštuvų išnešė medikai. Vos jiems priėjus suteikti pagalbą, pats futbolininkas paprašė jo nejudinti.

„Bangos“ trenerį Vaidotą Žutautą po rungtynių pasiekė informacija, kad jo auklėtiniui lūžo trečio, ketvirto ir galbūt penkto stuburo slankstelio ataugos.

Traumą žaidėjas patyrė 35-ą minutę, kai į jo nugarą keliu atsitrenkė žalgirietis. Rungtynės buvo pratęstos tik 40-ą minutę, kai į aikštę įžengė Mantas Gudauskas. E. Vaitkūnas buvo nubaustas geltona kortele.

Pirmo kėlinio viduryje pats E. Vaitkūnas po susidūrimų su E. Grigaičiu du kartus sunkiai kėlėsi nuo vejos. Jam gargždiškis kojomis kliudė blauzdos kaulą.

Pats „Bangos“ treneris teigė, kad priverstinis keitimas nepasiteisino ir M. Gudauską antro kėlinio pabaigoje pakeitė gruzinas Georgijus Nabakadzė.

„Žalgiris“ šventė pergalę rezultatu 2:0 (1:0).


Evaldas Grigaitis patyrė sunkią nugaros traumą



Evaldas Grigaitis patyrė sunkią nugaros traumą
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)