Dvikovą, kurią legendiniame Londono "Wembley" stadione stebėjo 86 645 žiūrovų, rezultatu 5:0 laimėjo anglai.

LFTA.lt informuoja, jog šią savaitę mūsų šalies futbolo teisėjų brigada sulaukė vertinimų iš juos inspektavusio belgo Michelio Piraux'o.

Praeityje 14 UEFA Čempionų lygos rungtynių teisėjavęs M. Piraux'as palankiai atsiliepė apie G. Mažeikos ir brigados darbą rungtynių "Wembley" stadione metu.

Inspektorius iš Belgijos aikštėje teisėjavusiam kauniečiui G. Mažeikai skyrė 8.3 balo įvertinimą. Aikštės teisėjo asistentams Vytautui Šimkui ir Sauliui Dirdai taip pat parašytas 8,3 balo pažimys. Rezervinio teisėjo Sergejaus Slyvos darbas buvo įvertintas 8 balais.

Belgas savo ataskaitoje pažymėjo ir gerą G. Mažeikos ir jo kolegų fizinį pasirengimą, puikų taisyklių žinojimą, objektyvumą ir teisėjavimo kokybę.

Kitas tarptautines rungtynes G. Mažeika teisėjaus lapkričio 8 dieną. Jo asistentais bus kauniečiai Vytautas Šimkus ir Vytenis Kazlauskas. Taip pat brigadoje bus ir trys vilniečiai - Nerijus Dunauskas, Artūras Pipiras ir Jurijus Paškovskis. Tai bus vienos UEFA Europos lygos grupių rungtynių. Kurių komandų dvikovai vadovaus lietuviai, paaiškės likus savaitei iki jų pradžios.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)