Įvarčiai buvo pelnyti pirmame kėlinyje. 22-ą minutę rinktinė įsiveržė į priekį po Marko Kardoko įvarčio, o 35-ą minutę persvarą padvigubino Aurimas Jurgelevičius.

Antrame mačo kėlinyje rinktinės gretose pasirodė keturi nauji žaidėjai, o daug jėgų išnaudojusi ekipa išsaugojo pergalingą rezultatą.

„Netikėjome dar prieš rungtynes, kad galime laimėti, bet išėjome į aikštę labai užsivedę ir mūsų noras laimėti buvo didesnis. Jeigu dirbsi sunkiai, kovosi iki pat pabaigos ir tikėsime pergale, viskas yra įmanoma“, - cituojamas rinktinės puolėjas Paulius Obolevičius.

„Žaidėme drausmingai, stengėmės vykdyti trenerio nurodymus ir išplėšėme pergalę. Nustebino, kad komanda gana sėkmingai laikė kamuolį, išėjo į aikštę užsivedusi, o patobulėti dar reiktų tikslesniais perdavimais ir komandiniu susižaidimu“, - tvirtino krašto gynėjas Villi Grigaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)