Pirmasis kėlinys lietuvaičiams prasidėjo blogiausiu scenarijumi – antrą minutę po standartinės padėties aukštai pašokęs Sebastianas Dolivo nukreipė kamuolį į Edvino Gertmono ginamus vartus.

Po šio epizodo sekė nekonstruktyvus žaidimas ir šeimininkams prireikė dvidešimties minučių, kad sukurtų kelias progas – vartininko klaida išmušant kamuolį vos nepasinaudojo Danielis Romanovskis, o Donato Šėgždos smūgiuotas kamuolys skriejo virš vartų. Suomiai padidino apsukas puolime ir įgijo vieno žmogaus persvarą, kai antrą geltoną kortelę už varžovo sustabdymą gavo Ainas Bareikis.

Antrajame kėlinyje žaidimas buvo apylygis su pavienėmis atakomis. Tik pačioje susitikimo pabaigoje buvo keletas pavojingų epizodų prie suomių vartų: Karolis Šilkaitis ir Edvinas Baniulis surengė kombinaciją, kuriai pritrūko tik finalinio smūgio, vėliau iniciatyvos ėmėsi Benas Spietinis, pradėjęs ir užbaigęs ataką smūgiu galva. Per teisėjo pridėtą laiką Edvinas Gertmonas išbėgo į ataką ir po kampinio smūgiavo galva į vartus, tačiau kamuolį sučiupo suomių vartininkas.

U-17 rinktinė pasimokė iš klaidų ir pranoko suomius

Antrąją Baltijos jaunimo futbolo turnyro dieną Lietuvos U-17 rinktinė (gimę 1998 m. ir jaunesni žaidėjai) sužaidė sėkmingiau už bendraamžius iš suomius ir įveikė juos rezultatu 1:0 (1:0). Vienintelį susitikimo įvartį pirmojo kėlinio pabaigoje galva pelnė Vilius Giedraitis.

Lietuva U-17: Titas Krapikas, Dominykas Vikanis (50 min. Aidas Gurskis), Simonas Jurgilas, Rokas Lekiatas, Nikita Peretiatko, Edvinas Kloniūnas, Lukas Vaičiūnas, Eligijus Jankauskas (57 min. Linas Mėgelaitis), Deividas Šešplaukis (57 min. Titas Jocius), Ernestas Stočkūnas, Vilius Giedraitis (57 min. Donatas Konikas).

Atsarginaii: Nerijus Tabokas, Rokas Petrikas, Domas Levišauskas, Paulius Lotužys, Oskaras Lukošiūnas