BBC atrinko kurioziškiausius šio atrankos ciklo epizodus, tarp kurių pateko ir ištrauka iš Lichtenšteino bei Lietuvos nacionalinių komandų dvikovos.

Marijampolėje vykusio mačo 18 minutę svečių lyderis Michele Polverino lygioje vietoje pargriuvo ir atidavė kamuolį Deividui Matuelvičiui, kuris nesunkiai nuginklavo Lichtenšteino vartininką Peterį Jehle'ą ir išvedė lietuvius į priekį. Susitikimą mūsiškiai laimėjo rezultatu 2:0.

Į kvailiausių epizodų penketą pateko ir Armėnijos saugas Arazas Ozbilizas, kurioziškai užkliuvęs už kampinio vėliavėlės, gynėjas iš Jamaikos Alvas Powellas, nesugebėjęs tinkamai išmesti kamuolio iš užribio, portugalų vartininkas Rui Patricio, padovanojęs įvartį Izraelio futbolininkams ir Andoros gynėjas, nepataikęs į kamuolį rungtynėse su vengrais.

BBC taip pat sudarė ir penkių įsimintiniausių šios atrankos momentų penketą, kuriame – į antrą kėlinį pavėlavęs makedonų vartininkas Tome'as Pačovskis, oro išdaigos Kolorade per dvikovą tarp JAV ir Kosta Rikos, ant neštuvų Javiero Mascherano užsidirbta raudona kortelė, Mario Balotellio reakciją į jo išvarymą iš aikštės bei lenkų fanų linksmybės ant nuo lietaus permirkusios Varšuvos stadiono vejos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)