Italijos futbolo lygos „Seria A“ vidutiniokai ketvirtfinalyje sausio 27 dieną žais su „Napoli“. Įdomu, kad „Roma“ su „Spezia“ vėl susitiks akis į akį jau šį šeštadienį lygos rungtynėse.

Antradienį „Spezia“ Romoje po Andrejaus Galabinovo (6) ir Riccardo Saponaros (15) įvarčių gana anksti išsiveržė į priekį 0:2, tačiau aikštės šeimininkų kailį gelbėjo Lorenzo Pellegrini (43 min. 11 m baudinys) ir Henrikhas Mkhitaryanas (73), išlyginę rezultatą 2:2.

Per pratęsimą „Roma“ per 30 sek. neteko dviejų žaidėjų – Gianluca Mancini ir vartininkas Pau Lopezas, kurie prieš savo akis išvydo raudoną kortelę.

Dramatiškoje atomazgoje „Spezia“ žaidėjai padėjo tašką šioje dvikovoje – 107 min. Daniele Verde pelnė trečiąjį svečių įvartį, o 119 min. dar vieną pridėjo R. Saponara.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)