„Šiandien įgyvendinau seniai brandintą sprendimą – nusprendžiau nekandidatuoti kitai LFF prezidento kadencijai. Džiaugiuosi šiuo sprendimu dėl kelių priežasčių.

Visų pirma dėl to, jog pavyko įgyvendinti man prieš 12 metų keltus uždavinius ir būsimam vadovui palieku tvirtą pagrindą. Jeigu man atėjus reikėjo gelbėti federaciją nuo bankroto, tai šiandien turime stabilų finansinį pagrindą, ilgalaikius partnerius Lietuvoje ir stiprų tarptautinį palaikymą.

Galime vystyti stambius infrastruktūros ir jaunimo ugdymo projektus, galime kalbėti apie profesionalėjančius klubus ir turime aiškią futbolo vystymo viziją. Beliko sulaukti sportinių rezultatų. Tai šiai dienai yra svarbiausias uždavinys ir jo sprendimo iniciatyva turi priklausyti futbolo specialistui. Linkiu naujam vadovui sėkmės.

Antra, tai tikiuosi, jog draugai ir artimieji atleis man už iš jų atimtą laiką. Nuo šiandien pažadu būt su jumis kur kas dažniau. Tikiuosi, jog daugiau laiko galėsiu skirti ir sau, užsiimti tuo, kuo norėjau ir dėl ko mokiausiu bei dirbau iki tapdamas LFF prezidentu.

Dėkoju visiems su manim dirbusiems žmonėms, visiems, kurie prisidėjo prie Lietuvos futbolo vystymo – tikiuosi ir toliau dirbsite šios nuostabios sporto šakos labui. Aš savo ruožtu pažadu prisidėti žiniomis ir kompetencija, įgyta patirtimi ir ryšiais. Ačiū visiems!, - rašo L. Varanvičius vieno socialinių tinklo savo profilyje.

Liko du kandidatai į LFF postą - ilgametis federacijos generalinis sekretorius Julius Kvedaras ir federacijos viceprezidentas Gintautas Babravičius. Naujas LFF prezidento pavardė turėtų paaiškėti apie 15.00 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją