Keturios sostinės komandos trečiajame etape susigrums tarpusavyje. II lygos Pietų zonos lyderiai Vilniaus „Reo“ ir „Granitas“ žais atitinkamai su Vilniaus apskrities pirmenybių dalyviais „Gariūnais“ ir Sekmadienio futbolo lygos (SFL) atstove Vilniaus „Kruša-Basica“.

II lygos Vakarų zonoje pirmaujantys Plikių „Sakuona-Klarksonas“ ir Kuršėnų „Ventos“ klubai namuose priims komandas iš Utenos apskrities pirmenybių ir Vilniaus SFL - Rokiškio „Pipirini“ bei Liberalų ir centro sąjungą (LiCS).

„Principingiausios kovos galima laukti iš „Gariūnų“ ir „Reo“ ekipų rungtynių - abi šios komandos anksčiau aršiai kovodavo dėl Vilniaus apskrities pirmenybių nugalėtojų vardo. Tačiau visose porose bus įdomu. Kiekviena ekipa turi gerą motyvaciją, nes patekusi į kitą etapą galės išbandyti jėgas su I lygos klubais“, - sakė LFF Varžybų vykdymo vadybininkas Romas Pikčilingis.

III etapo rungtynes komandos turi sužaisti iki liepos 11 dienos.

Aštuoni III etapo porų nugalėtojai pateks į IV etapą, kur į kovą įsijungs aštuonios LFF I lygos komandos - Kretingos „Minija“, Kėdainių „Lifosa“, Alytaus „Vidzgiris“, Klaipėdos „Atlantas“, FBK „Kaunas“, Jonavos „Lietava“, Kėdainių „Nevėžis“ ir Alytaus „Alytis“.

2010/2011 metų sezone LFF taurės varžybose sudalyvaus rekordinis komandų skaičius – 51 žemesnių lygų ir 20 I bei A lygos ekipos.

2010/11 m. LFF taurės trečiojo etapo poros:

Vilniaus „Gariūnai“ (III lyga) – Vilniaus „Reo“ (II lyga)
Marijampolės „Švyturys“ (III) – Vilniaus „Prelegentai“ (IV-SFL)
Kaišiadorių „Baltai“ (II) – Kauno „91 United” (III)
Kuršėnų „Venta“ (II) – Rokiškio „Pipirini“ (III)
Šiaulių „Tauras“ (III) – Vilniaus „Ozo tapyrai“ (IV-SFL)
Vilniaus „Granitas“ (II) – Vilniaus „Kruša – Basica“ (IV-SFL)
Lavoriškių „Legionas“ (IV-SFL) – Pagėgių „Pagėgiai“ (IV-SFL)
Plikių „Sakuona-Klarksonas“ (II) – Vilniaus LiCS (IV-SFL).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją