LFF Supertaurės dvikova tradiciškai vyksta tarp praėjusio sezono Lietuvos A lygos čempionų ir LFF taurės laimėtojų. Tokiais 2018 m. sezone atitinkamai tapo Marijampolės „Sūduvos“ ir Vilniaus „Žalgirio“ klubai.

Šiais metais geriausios Lietuvos futbolo komandos atidarys naują sezoną vasario 24 d. Futbolo fanai turės unikalią galimybę išrinkti rungtynių vietą – Vilniaus „Sportimos“ arba Marijampolės „Arvi“ futbolo maniežą. Balsavimas naujienų portale DELFI.lt prasidės sausio 2 d. ir vyks tris dienas.

„LFF Supertaurės rungtynės yra vienas svarbiausių renginių, kuris yra tramplinas į ilgą sezoną. Norime pradėti metus aukšta nata, o pirmasis žingsnis bus atiduoti šių rungtynių vietos išrinkimą į Lietuvos futbolo gerbėjų rankas. Žiemos metu komfortabiliausias sąlygas gali pasiūlyti uždaros Marijampolės ir Vilniaus arenos, tad balsavime bus galima rinktis iš dviejų variantų.

Mūsų tikslas – pakelti ateinantį Supertaurės renginį į aukštesnį lygį, norime apjungti klubus, žaidėjus ir fanus bei surengti šventę, kuri jos dalyviams pasiūlys turiningą ir nepamirštamą veiklą. Daugiau informacijos apie tai paskelbsime vėliau“, – sakė LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

LFF Supertaurės rungtynės organizuojamos nuo 1996 metų. Daugiausiai pergalių (6) savo sąskaitoje turi „Žalgirio“ klubas, o vasarį nugalėtojų titulą gins „Sūduva“, pernai 5:0 sutriuškinusi Kauno „Stumbrą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)