Ketvirtadienį vakare UEFA informavo LFF, jog lapkričio 17 d. Ploješčio mieste organizuojamos Rumunijos-Lietuvos rungtynės vyks už uždarų durų. Toks sprendimas priimtas dėl netinkamo fanų elgesio ankstesnėse Rumunijos namų rungtynėse.

Pagal UEFA nuostatus, į stadioną galės patekti tik 75 žmonių iš šeimininkų ir svečių delegacijų (įskaitant žaidėjus ir svečius), akredituoti žurnalistai, policijos pareigūnai ir apsaugos tarnybos darbuotojai, stadione dirbantys žmonės ir UEFA partneriai.

Lietuvos futbolo federacija apgailestauja dėl šių pakeitimų ir praneša, kad pavieniui bilietus įsigijusiems, taip pat LFF kelionės pasiūlymu pasinaudojusiems aistruoliams į šias rungtynes galimybės patekti nebus.

Bilietus įsigiję futbolo gerbėjai dėl pinigų grąžinimo turi kreiptis el.paštu alexandru.candea@frf.ro.

Šią savaitę LFF Lietuvos futbolo gerbėjams pasiūlė keliauti drauge su nacionaline komanda į UEFA Tautų lygos mačus Rumunijoje ir Serbiją. Kelionė vyks lapkričio 16-21. Penkių dienų kelionės kaina – 250 eurai vienam žmogui. Į šią kainą įėjo skrydis specialiai pritaikytu komfortišku lėktuvu ir bilietai į rungtynes Rumunijoje ir Serbijoje, tačiau dabar pasiūlyme nelieka bilieto į rungtynes Rumunijoje.

„Žinoma, nemalonu sulaukti tokių žinių, tačiau futbolo gerbėjams nenorime atimti galimybės būti šalia nacionalinės komandos paskutinėje jos kelionėje 2018 metais. Kelionės logistikos sąlygos nesikeičia, o į rungtynes su Serbija bus galima patekti, kaip ir planuota. Per šias penkias dienas fanai spės pajusti tiek abiejų šalių kultūrą, tiek futbolo atmosferą Balkanuose bei palaikyti mūsų nacionalinę komandą, kai jai to labiausiai reikia“, – sakė LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Rinktinė į Bukareštą išvyksta lapkričio 16 dienos rytą iš Vilniaus oro uosto. Rumunijos sostinėje rinktinė praleis tris dienas ir į Belgradą išskris lapkričio 19 d. Rungtynės su Serbija vyks lapkričio 20-ąją Belgrade. Iškart po rungtynių – skrydis į Vilnių.

Bilietus į šią kelionę galima įsigyti „Tiketoje”. Išsamesnės informacijos galima kreiptis rašant laišką adresu skrydis@lff.lt. Įvykus pasikeitimams, Lietuvos futbolo federacija apie tai futbolo gerbėjus informuos nedelsiant.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)