Tarp diskusijai pateiktų verslo, politikos, mokslo ir kultūros temų, bus kalbama ir apie Lietuvos sporto pasiekimus. LFF prezidentas Edvinas Eimontas pakviestas pasidalinti mintimis apie Lietuvos futbolą, nūdienos iššūkius ir lūkesčius.

Komentuodamas numatomą diskusiją ir temas, E. Eimontas išskyrė opiausius Lietuvos futbolo klausimus, tokius kaip šalies futbolo pamainos ugdymo spragos, bendruomenės telkimas, vieningumo stoka, ir, žinoma, futbolo rinktinės rezultatai bei įkvepiančios Europos futbolo čempionato staigmenos. Prezidentas ketina apžvelgti jo kadencijoje jau nuveiktus darbus ir svarbiausius ateities planus. Vienas artimiausių – Futbolo kongreso surengimas.

Pasak E. Eimonto, kongresas planuojamas rugsėjo pradžioje, Vilniuje ir jis bus skirtas ne vien problemų aptarimui plačioje futbolo bendruomenės auditorijoje, bet ir labai konkretiems geresnio federacijos valdymo reikalams ir instrumentams: tokiems kaip federacijos įstatų keitimas, administracinių gebėjimų tobulinimas ir pan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)