Iš sostinės atvyko net tūkstantis fanų - pusė „Polonia“ ekipos ultrų ir pusė Varšuvos „Legia“ komandos aistruolių, kurie palaikė šeimininkus.

Futbolo chuliganai degino petardas, kelis kartus įsiveržė į aikštę, užgauliojo varžovų žaidėjus, - rašo wprzerwie.pl. 36-ą minutę, kai „Polonia“ futbolininkai pirmavo 2:0, „Legia“ klubo chuliganai įsiveržė į aikštę ir teisėjas buvo priverstas nutraukti rungtynes. „Polonia“ ekipos fanai dar ilgai negalėjo išeiti iš stadiono, o futbolininkai slėpėsi autobuse.

Prieš šešerius metus „Legia“ klubo fanai kėlė riaušes Vilniuje per rungtynes su vietos „Vėtros“ komanda. Tuo metu praėjusį trečiadienį Varšuvos „Polonia“ fanas S. M. G. įmetė deglą į LFF stadiono aikštę ir išdegino dirbtinės žolės dangos plotą per Lietuvos futbolo čempionato rungtynes tarp Vilniaus „Polonijos“ ir „Žalgirio-3“ komandų.

Uždaryta Bygdoščiaus stadiono svečių fanų tribūna

Uždaryta Bygdoščiaus stadiono svečių fanų tribūna. Taip nutarė Kujavo-Pamario regiono vaivada Ewa Mes“, - rašo przegladsportowy.pl. Svečių fanų tribūnoje nebuvo užtikrintas saugumas per vietos „Zawiszy“ klubo rungtynes su Balstogės „Jagiellonia“ komanda. Futbolo chuliganų išpuolius Bygdoščiaus stadione turėjo malšinti policija.

Uždaryta Krokuvos „Wisla“ ir „Cracovia“ fanų tribūna

Dėl riaušių per Krokuvos „Wisla“ ir Poznanės „Lech“ klubų rungtynes, kurios buvo nutrauktos 52-ą minutę. Mažosios Lenkijos vaivada nutarė uždaryti fanų tribūną. Neramumai fanų sektoriuje kilo ir per „Cracovia“ ir Nowy Sączo „Sandecja“ komandų susitikimą, - rašo portalas rmf24.pl.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)