V. Andriuškevičius nebuvo registruotas šiam susitikimui, o tik 90-ą minutę aikštėje pasirodęs D. Šernas jau po trijų minučių buvo įspėtas.

Šeimininkų gretose įvarčiais pasižymėjo Abdou Razakas Traore (26 min. iš 11 m baudinio) ir Deleu (51 min.), o svečiams įvarčius pelnė Szymonas Pawlowskis (23 min.) ir Costa Nhamoinesu (83 min.).

Aštuntą nesėkmė patyrė keturioliktą vietą užimanti Chožuvo „Ruch“ (14 tšk.) komanda su Mindaugu Panka, svečiuose 0:3 pralaimėjusi lyderiams Varšuvos „Legia“ (33 tšk.) futbolininkams.

Visą susitikimą žaidęs lietuvis jau 15-ą minutę buvo įspėtas.

Du įvarčius į svečių vartus įmušė Jakubas Koseckis (29 ir 63 min.), vieną - Danijelis Ljuboja (72 min.).

Abi komandos mačą baigė nepilnų sudėčių - raudonos kortelės buvo parodytos Inakiui Astizui (63 min. - „Legia“) bei Željko Džokičiui (62 min. - „Ruch“).

Antrą vietą čempionate užima Poznanės „Lech“ (26 tšk.) klubas, trečią - Zabžės „Gornik“ (25 tšk.) komanda, o Tado Kijansko atstovaujama Kielcų „Korona“ (16 tšk.) ekipa lieka dvylikta.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)