Renginyje dalyvavo FIFA prezidentas Seppas Blatteris, o jam spaudos konferencijoje talkino ir 2006 metų pasaulio čempionas italas Fabio Cannavaro.

„Logotipo pristatymas buvo nuostabus, tačiau žinoma, pagrindinis tikslas yra po ketverių metų pamatyti kuo sėkmingesnį pasaulio čempionatą“, – pridūrė S. Blatteris.

„Aš tikiu, kad pasaulio čempionatas čia (Rusijoje – DELFI) bus sėkmingas“, – sakė rusų kosmonautė Jelena Serova.

„Mačiau logotipą ir jis man labai patiko. Tai mūsų šalies simbolis, širdis ir siela.“

Vis tik reakcija viešojoje erdvėje buvo skeptiška: atrodo kaip ateivis. Daugelis žmonių pastebėjo, kad šis logotipas panašus į animacinio serialo „American Dad“ herojų Rogerį.




Rusija teisę organizuoti planetos pirmenybes iškovojo pirmą kartą šalies istorijoje. 2010-ųjų balsavime ji nurungė Angliją, Ispaniją–Portugaliją ir Nyderlandus–Belgiją.

Daugelis futbolo sirgalių ir specialistų ragino FIFA uždrausti rengti planetos pirmenybes Rusijoje, bet šalies prezidentas Vladimiras Putinas yra pasirengęs padaryti brangiausia visų laikų čempionatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (356)