Jau po kelių dienų "Lech" futbolininkus sostinėje vyksiančiose UEFA Europos lygos trečiojo kvalifikacinio etapo pirmose rungtynėse egzaminuos VMFD "Žalgirio" komanda.

Dvikovos su "Cracovia" pirmajame kėlinyje nė vienai komandai nepavyko sukurti realių progų pasižymėti. Nors po pertraukos žaidimas kiek suaktyvėjo, įvarčio teko laukti iki pat 83 minutės, kai prie vartininko nesėkmingai atmušto kamuolio pirmasis suskubo Poznanės klubo legionierius iš Serbijos Vojo Ubiparipas. Tuo metu Krokuvos ekipoje jau tebuvo dešimt žaidėjų, mat iš aikštės už dvi geltonas korteles 75 minutę buvo pašalintas gynėjas Marcinas Kusas.

Visgi jau netrukus svečiai 14 tūkstančių žiūrovų akivaizdoje kurioziškai atstatė pusiausvyrą: Saidi Ntibazonkiza iš kairiojo krašto perdavė kamuolį vartų link, o šis taip ir nepalietęs nei vieno žaidėjo atsidūrė tinkle.

Po šių lygiųjų "Lech" su dviem taškais turnyro lentelėje užima kuklią aštuntą vietą, o "Cracovia", iškovojusi pirmą tašką, rikiuojasi dvylikta.

Rungtynės:

Poznanės "Lech" 1 - 1 "Cracovia"
83' [1 - 0] Vojo Ubiparip
89' [1 - 1] Saidi Ntibazonkiza

75' Marcin Kus ("Cracovia") parodyta raudona kortelė

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)