Savaitgalį vykusio priešpaskutinio turo rungtynėse „Atletico“ namie dramatiškai išplėšė pergalę prieš Pamplonos „Osasuna“ futbolininkus – 2:1. Diego Simenone's auklėtiniai iki 82 min. atsiliko 0:1, tačiau tuomet rezultatą pakeitusius įvarčius pelnė Renanas Lodi ir Luisas Suarezas.

Kitose rungtynėse „Real“ svečiuose 1:0 palaužė Bilbao „Athletico“ futbolininkus. 68 min. pergalingo įvarčio autoriumi tapo Nacho.

Iki čempionato pabaigos likus vienam turui pirmaujanti „Atletico“ komanda turi 83 taškus, o „Real“ turi 81 tašką ir vis dar alsuoja varžovams į nugarą.

Tiesa, „Atletico“ situacijos kontrolę jau laiko savo rankose ir į „Real“ galės nebesidairyti, jei paskutiniame ture svečiuose įveiks „Valladolid“ pasipriešinimą. Savo ruožtu „Real“ turėse tik namie įveikti „Villarreal“, bet ir laukti oponentų paslydimo Valjadolide.

„Atletico“, „Real“, „Barcelona“ ir „Sevilla“ komandos yra užsitikrinusios kelialapius į kito sezono UEFA Čempionų lygos grupių varžybas. Nesėkmingai susiklosčius paskutiniam turui, šiuo metu trečioje pozicijoje esanti „Barcelona“ dar gali nukristi ketvirtąją turnyro lentelės vietą.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)