Rungtynėse su estais, Lietuvos žurnalistai pirmi praleido įvartį, tačiau sugebėjo atsitiesti ir iškovojo pergalę 3:1. Pramušti estų gynybą pavyko tik susitikimo pabaigoje, kai įvarčius pelnė Raimundas Celencevičius, Andžejus Tunevičius ir Vitalijus Bilevičius.

Baltijos šalių žurnalistų taurės likimas sprendėsi paskutinėse rungtynėse, kadangi latviai kolegas iš Estijos nugalėjo 5:2.

Susitikimo pradžioje sėkmė lydėjo latvius, kurie nuginklavo „Press‘o“ vartininką Tautvydą Vencevičių. Tačiau dar pirmame kėlinyje Marius Bagdonas išlygino rezultatą, o po pertraukos du taiklūs Karolio Tretjako smūgiai privertė latvius pripažinti kolegų iš Lietuvos pranašumą – 3:1.

Nugalėtojais tapusius Lietuvos žurnalistus sveikino ilgametis Latvijos rinktinės kapitonas, o dabar šios šalies futbolo federacijos prezidentas Kasparas Gorkšas ir šio turnyro organizatorė – A. Vaiderio žmona Inese Vaiders.

Rugsėjo 14-16 dienomis Lietuvoje vyks didžiausias Europoje ir seniausiai be pertraukų vykstantis žurnalistų futbolo turnyras, kurį „Press‘as“ organizuoja jau 14 metus iš eilės. Turnyre Druskininkuose rungtyniaus žurnalistų komandos iš 10 valstybių: Lietuvos, Latvijos, Vokietijos, Lenkijos, Ukrainos, Baltarusijos, Rusijos, Armėnijos, Gruzijos ir Egipto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją