Lietuvos rinktinės futbolininkai ir geri draugai Fiodoras Černychas ir Arvydas Novikovas įsileido kūrybinę grupę į viešbučio kambarį, kur papasakojo apie savo laisvalaikį, taip pat nuotaikingai pabandė „išdurti“ komandos draugus.

Taip pat laidoje galima sužinoti, kaip jaučiasi nacionalinės rinktinės nariai, kai rungtynes tenka žaisti be žiūrovų. Tuo metu Lietuvos U-21 rinktinės futbolininkai atskleidė savo mėgstamiausias veiklas komandos kelionėse.

Praėjusią savaitę vyko pirmieji Briuselio „Anderlecht“ ir „ProSoccerData“ specialistų seminarai Lietuvoje. Šalies futbolo akademijų atstovams tai buvo pirmieji užsiėmimai diegiant „Anderlecht“ jaunimo ugdymo sistemą.

Mintimis apie treniruotes pasidalino LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius, projekto vadovas Deimantas Bička ir „Anderlecht“ akademijos vadovas Jeanas Kindermansas.

Visa laida:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)