Į Madrido „Real“ ekipą norintis išvykti 24 metų ispanas užsitraukė stratego nemalonę ir sulaukė dar vienos staigmenos – buvo išsiųstas treniruotus su „Manchester United“ rezervine komanda.

Ispanijos spauda praneša, kad ateinanti savaitė gali būti lemiama derybose tarp klubų. Vartininkas neseniai atmetė „raudonųjų velnių“ siūlomą sutartį, kuri yra pelningesnė, nei siūloma „Real“ ekipos.

Kalbėdamas apie D. De Gea L. Van Gaalas anksčiau sakė: „Mano veikla visko neaprėpia. Vartininkų treneris kalbėjosi su žaidėju ir paklausė: „Ar tu nori rungtyniauti?“. Jis atsakė: „Ne“. Tada turėjome priimti atitinkamą sprendimą. Stebėjome D. De Geą pasiruošimo laikotarpiu ir jis nežaidė taip gerai, kaip anksčiau. Pernai ispanas buvo geriausias mūsų komandos futbolininkas, o, pasak fanų, geriausias ir per pastaruosius dvejus metus.“

Mančesterio ekipoje ispaną sėkmingai pakeitė naujokas argentinietis Sergio Romero.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)