L. Spalvio sutartis su „Aalborg“ galiojo iki 2018 metų birželio pabaigos, tačiau danų klubas sutarė su „Sporting“ dėl išpirkos, tokiu būdu perleisdamas savo rezultatyviausio futbolininko teises portugalams.

„Didžiuojamės galėdami Luką atiduoti į tokio klubo, kaip „Sporting“, gretas. Džiaugiamės, kad būtent mūsų trenerių darbas padėjo futbolininkui atsiskleisti kaip labai aukštos klasės puolėjui. Lukas yra labai darbštus futbolininkas ir jis savo vertę įrodė atstovaudamas mūsų ekipai“, – savo oficialiai svetainei kalbėjo „Aalborg“ sporto direktorius Allanas Gaarde.

Savo nauju pasirinkimu džiaugėsi ir pats L. Spalvis.

„Turėjau keletą pasirinkimų, tačiau „Sporting“ variantas man pasirodė idealiausias. Aišku, dar iki vasaros yra laiko, o su „Aalborg“ dar turime neužbaigtų reikalų. Dėsiu visas jėgas, kad kuo geriau užbaigtumėm Danijos čempionatą, o tada pradėsiu naują karjeros etapą. Visai smagu, kad tas etapas būtų toks, koks buvo šis“, – veiklą atnaujinusiam portalui futbolas.lt sakė Lietuvos rinktinės puolėjas.

L. Spalvį su Lietuvos rinktine, veikiausiai, turėtumėm išvysti kovo 23 dieną draugiškose rungtynėse su Rumunija.

„Sporting“ (51 tšk.) šiuo metu Portugalijoje užima antrą vietą, bet už pirmaujantį FC „Porto“ (52 tšk.) yra sužaidęs vienu maču mažiau.