Teismas nuteisė 34-erių metų Matiasą Messį pataisos darbams. Per metus futbolininko brolis po keturias valandas per savaitę dėstys futbolo pagrindus „Rosario“ (Argentina) klube.

Be to, Messi-vyresnysis privalo susilaikyti nuo narkotikų ir alkoholio vartojimo, sumokėti 8 tūkst. Argentinos pesų (530 JAV dolerių) baudą ir nekeisti be teismo leidimo gyvenamos vietos.

Birželio 6-ą dieną Barselonos teismas nuteisė Lionelį Messį ir jo tėvą Jorgę Horacio 21 mėn. laisvės atėmimo ir skyrė abiems 3,5 mln. eurų baudą (sūnui - 2 mln., o tėvui – 1,5 mln.). Pagal Ispanijos įstatymus, dvejų metų nelaisvės neviršijanti bausmė gali būti pakeista lygtine, todėl abu nuteistieji liko laisvėje ir neatsidūrė kalėjime.

Messi šeima buvo kaltinama mokesčių slėpimu ir mokesčių deklaracijų klastojimu 2007-2009 metais. Ispanijos biudžetui buvo padarytas 4,1 mln. eurų nuostolis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)