„Nematau čia jokio kriminalo. Viskas buvo pagal taisykles. Tokį pat baudinį savo laiku įmušė Johanas Cruyffas. Vieniems tokie įvarčiai patinka, kitiems - ne.

Mes stengiamės ne tik kovoti dėl trofėjų, bet ir linksminti aistruolius. Mes norime laimėti, žaisdami gražų futbolą. Aš nenustebau, kad baudinys buvo atliktas taip įžaidus kamuolį, nes apie tai žinojau iš anksto“, - trenerio žodžius cituoja leidinys „Marca“.

Baudinys nuo 5:19.

Priminsime, kad L. Suarezas atliko „hat-trick'ą“ per rungtynes namuose su Vigo „Celta“ komanda (6:1). L. Messi per 11 metrų baudinį atliko perdavimą L. Suarezui, kuris ir pelnė įvartį.

„Barcelona“ po 24 turų surinko 57 taškus ir yra Ispanijos čempionato lyderė. Vasario 17-ą dieną katalonai žais atidėtas 16-o turo rungtynes su Chichono „Sporting“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)