O tokį dėmesį sukėlė kurioziškas įvartis. Tiksint paskutinėms salės futbolo „Širvintų“ ir „Spartako“ komandų mačo sekundėms „Spartakas“ metėsi į ataką ir siekė išplėšti lygiąsias.

35-erių metų Arturas Semaško kamuolį perdavė komandos draugui Jurijui Diatlovičiui, šis jį atmetė į baudos aikštelę įkertančiam A. Semaško. Pastarasis užkliuvo už varžovo kojos ir neišlaikęs pusiausvyros griuvo. Kamuolys pataikė į slystančio parketu žaidėjo galvą ir nuo jos įriedėjo į vartus.

„Spartakas“ išplėšė lygiąsias 6:6. Komandos varžosi Vilniaus apskrities salės futbolo čempionate (VRFS Futsal Cup).

Kurioziškas įvartis žaibiškai ėmė plisti socialiniuose tinkluose, vaizdo įrašą publikavo Eurosport.ru, kiti užsienio šalių sporto naujienų portalai.

Lemtinga ataka ir įvartis nuo 5:38 min.

One of the most awkward goals scored in #futsal. With this goal FK Spartakas managed to get a 6:6 draw against FK Širvintos on the last minute of the game. #Lithuania pic.twitter.com/W35N0cGpDB— Aurimas Adomaitis (@AdomaitisAuris) January 26, 2018

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)