Kontroversiškas epizodas nutiko antro kėlinio pabaigoje, kai „Vytis–LG“ buvo priekyje 4:2. „Celsis“ rizikavo ir pakeitė savo vartininką aikštės žaidėju, bet 36 min. atsikirto ir Andrius Rebždys atsidūrė vienas prieš tuščius vartus. Tiesa, jis pasiųsti kamuolio į tinklą neskubėjo: nusisuko nugara į vartus, palaukė, kol prie jo priartės oponentas, ir tik tada pasižymėjo kulnu.

Toks elgesys nepatiko susitikimo teisėjams V. Kazlauskui ir E. Bučinskui, kurie nusprendė, kad A. Rebždys parodė nepagarbą savo varžovams ir pažeidė garbingo žaidimo principus, todėl įvarčio neįskaitė ir dar parodė jam geltoną kortelę.

Epizodas nepaliko abejingų ir dvikovą nušvietusių „Futbolo.TV“ komentatorių, kurie iš pradžių net nelabai nesuprato, kas aikštėje vyksta.

Tiesa, nubaustasis „Vyčio–LG“ atstovas nesutriko ir jau po 20 sek. visgi pasiekė savo bei padidino rezultatą iki 5:2, o mačas baigėsi rezultatu 7:3 (1:0).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (250)