Penktadienį „Žalgiris“ pranešė apie abipusiu sutarimu nutraukiamą sutartį.

Per pastaruosius tris sezonus šalies čempionate M. Kuklys sužaidė 59-erias rungtynes, įmušė 7 įvarčius. 35-erių futbolininkas „Žalgiryje“ su pertrauka taip pat žaidė 2012-2018 metais.

Iki šiol nekomentavęs savo situacijos, penktadienį veteranas pasidalino atsisveikinimu su gerbėjais socialiniame tinkle.

„Netrumpas su „Žalgiriu“ susietas mano gyvenimo etapas baigėsi. Baigėsi gal ne visai taip, kaip tikėjausi. Labai apmaudu ir be galo skaudu dėl to, bet toks jau kartais būna sportas.

Per tą ilgą etapą patyriau visko: puikių pergalių, skaudžių pralaimėjimų, džiaugsmingų akimirkų ir nusivylimų. Sutikau daug puikių žmonių, pasitaikė, deja, ir tokių, kurie nuvylė.

Atsisveikinant pirmiausiai noriu padėkoti „Pietų-IV“ už tai, kad visada manimi tikėjote. Jūs patys žinote, kiek man buvote svarbūs ir koks impulsas buvo jūsų palaikymas tiek sunkiais momentais, tiek kai kartu keldavome trofėjus į viršų. Jūs – patys geriausi!

Taip pat dėkoju visai „Žalgirio“ bendruomenei už palaikymą. Visus tuos metus stengiausi jūsų nenuvilti ir visada atiduoti save šimtu procentų.

Savo tikslą – grupių etapą – su šia komanda pasiekėme. Tik gaila, kad nebeturėjau galimybės žengti į aikštę, ir svajonei nebuvo lemta išsipildyti. Išeinu ramia sąžine. Linkiu jums visiems sėkmės ir pergalių“, – rašė M. Kuklys.

Neoficialiomis žiniomis, futbolininkas nesutarė su „Žalgirio“ vairininku Vladimiru Čeburinu, o klubo vadovybė stojo į trenerio pusę.

Prie trečio iš eilės čempionų titulo Lietuvoje užtikrintai artėjanti sostinės komanda pasirodymą Konferencijų lygoje tęs kitą ketvirtadienį rungtynėmis išvykoje su Jerevano „Pyunik“ (Armėnija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją