Didžiausio Kroatijos sporto laikraščio „Sportske novosti“ sudarytame simboliniame savaitgalio Europos geriausiųjų vienuoliktuke C. Elliotas yra greta pirmo ryškumo futbolininkų.

Šalia žalgiriečio geriausiu puolėju taip pat išrinktas Roberto Soldado („Valencia“, Ispanija). Geriausiais saugais nominuoti Driesas Mertensas (PSV Eindhoven, Olandija), Arturo Vidalis (Turino „Juventus“, Italija), Younousse Sankhare („Dijon“, Prancūzija), Arjenas Robbenas (Miuncheno „Bayern“, Vokietija). Geriausias gynėjais pripažinti Massimo Paci („Novara“, Italija), Ssbastienas Corchia („Sochaux“, Prancūzija), Gary Cahillas (Londono „Chelsea“, Anglija), Jelle Van Damme (Lježo „Standard“, Belgija). Simbolinio vienuoliktuko vartininkas Wilfredo Caballero („Malaga“, Ispanija).

Pats C. Elliotas džiaugiasi šiuo įvertinimu, tačiau dar kartą pakartojo, jog jam komandos pasiekimai yra svarbesni.

„Be abejo esu labai pamalonintas. Praėjusį savaitgalį puikiai pasirodžiau tik todėl, kad man labai padėjo komandos draugai. Kiekvienose rungtynėse stengiuosi žaisti gerai. Džiaugiuosi tuo, kad ne tik pats sėkmingai pasirodžiau, bet ir padėjau komandai laimėti. Toks tarptautinis įvertinimas man yra svarbus, bet komandiniai pasiekimai dar svarbesni.

Sezono pabaigoje žymiai maloniau į viršų kelti čempionų taurę. Tiek aš, tiek komanda visą sezoną dirba ne dėl asmeninių apdovanojimų, bet dėl šio tikslo“, - sakė rezultatyviausiu A lygos futbolininku po II turo tapęs C. Elliotas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją