I. Perišičius pasitempė raumenį. Kol kas neaišku, ar geriausias pusfinalio žaidėjas spės sugrįžti į rikiuotę iki sekmadienį vyksiančio finalo su Prancūzija.

„Prancūzai bus favoritai, bet mes pasistengsime juos nustebinti. Turime tris dienas pasiruošti“, – dar prieš vizitą pas gydytojus sakė pats I. Perišičius.

Primename, kad Kroatijos rinktinės vyriausiasis treneris Zlatko Daličius po trečiadienio pergalės prieš anglus užsiminė, jog du jo futbolininkai žaidė „viena koja“.

Pavardžių specialistas neįvardijo, bet panašu, kad omenyje jis turėjo I. Perišičių ir mačo išvakarėse karščiuoti pradėjusį saugą Ivaną Rakitičių, kuris po dvikovos dar ir ėmė skųstis kojos skausmais.

Traumos gali tapti rimta problema jau tris pratęsimus Rusijoje sužaidusiems kroatams. Kitaip nei prancūzai, jie lygiaverčiu atsarginių suolu pasigirti negali. O vieną žaidėją Z. Daličius pats dar čempionato pradžioje išsiuntė namo – tokių priemonių imtasi prieš puolėją Nikola Kaliničių, kuris atsisakė eiti į aikštę po keitimo.

Įdomu, kad būtent prancūzai 1998-aisiais nutraukė iki šiol talentingiausia istorijoje laikytos Kroatijos futbolininkų kartos žygį pasaulio čempionate. Tuomet Davorą Šukerą, Zvonimirą Bobaną, Robertą Prosinečkį, Slaveną Biličių, Zvonimirą Soldo turėjusi komanda pralaimėjo pirmenybių šeimininkams pusfinalyje 1:2 ir tenkinosi trečia vieta.

Didysis finalas tarp Kroatijos ir Prancūzijos bus žaidžiamas sekmadienį, nuo 18 val., kroatams jau puikiai pažįstamame Lužnikų stadione Maskvoje.

Rungtynės dėl trečiosios vietos tarp Anglijos ir Belgijos prasidės šeštadienį, nuo 17 val. Jos vyks Sankt Peterburge.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)