Šiuo metu „Man United“ „Premier“ lygos rikiuotėje po 7-ių turų – vos 10-oje pozicijoje. „Man United“ startas „Premier“ lygoje – prasčiausias nuo 1989-90 m. sezono.

Jose Mourinho pasidalino mintimis apie „Man United“ reikalus per spaudos konferenciją prieš Čempionų lygos mačą tarp „Man United“ ir „Valencia“.

„Premier“ lygoje stringančio „Manchester United“ strategas teigė, kad komandoje kyla motyvacijos problemų, neva „kai kas komandoje stengiasi mažiau nei kiti“.

Paklaustas, ar tokia pozicija strategą neramina, J. Mourinho nedaugžodžiavo: „Ne“.

„Norint pagerinti mūsų situaciją, aš padarysiu viską kas priklauso nuo manęs ir nuo mano darbo“, – tvirtino portugalas.

Taip pat spaudos konferencijoje portugalo buvo pasiteirauta, ar jis po pralaimėjimo „plaktukams“ buvo susitikęs su „Man United“ klubo vykdomojo vadovo pavaduotoju Edu Woodwardu.

„Tai privatu, drauguži. Aš juk tavęs neklausiu su kuo tu kalbiesi“, — atšovė J. Mourinho.

Spaudos konferencijoje dalyvavęs atraminis saugas Nemanja Matičius pabrėžė, kad iš „Raudonųjų velnių“ visada tikimąsi tik pergalių.

„Kai dukart iš eilės nelaimi, iškart sulauki daugiau dėmesio ir spaudimo. Mes tą žinome. Tas mačas tikrai buvo prastas. Aš netikiu, kad kažkuris į aikštę žengęs mūsų komandos narys nesistengia ir žaidžia ne visa jėga“, – motyvacijos bėdas ekipoje neigė N. Matičius.

„Man United“ antradienį antrame Čempionų lygos ture namuose priims „Valencia“ ekipą. Pirmame mače H grupėje J. Mourinho auklėtiniai svečiuose 3:0 įveikė Berno „Young Boys“ (Šveicarija) ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)