Visi, kurie nori pamatyti Claudio Ranieri auklėtinius, artėjantį sekmadienį besivaržančius su „West Ham“ ekipa turės sukrapštyti 793, nors nominali bilieto vertė siekia vos 44 eurus.

Dar po savaitės „Leicester“ žais prieš „Swansea“ futbolininkus, o bilieto kaina nuo 336 eurų pakilo net iki 1545 eurų.

Verta pažymėti, kad paties brangiausio bilieto nominali vertė siekia vos 60 eurų, bet norintieji pamatyti paskutinį sezono namų mačą prieš „Everton“, turės pakloti nuo 2324 eurų. O štai vienas aistruolis siūlo du bilietus už kosminę 7300 eurų sumą.

Kodėl tokios milžiniškos kainos? Dauguma aistruolių viliasi, kad būtent šiose rungtynėse visų nurašyti autsaideriai virš savo galvų kels Anglijos „Premier“ lygos trofėjų.

„Bilietai kasose išseko pr 90 minučių, tačiau netrukus jie pasirodė ir juodojoje rinkoje. Kainos – absoliučiai kosminės, dabar už bilietą yra prašoma 9 tūkstančių eurų. Šis sezonas – neįtikėtinai fantastinis, kurį vargu ar kada nors pakartosime. Tačiau vis tiek nesuprantu, kaip galima už bilietą išleisti 9 tūkstančius eurų“, – sakė vienas iš Lesterio klubo fanų.

Tokį poelgį sirgalių klubo vadas Cliffas Ginetta pavadino nuviliančiu.

Verta pažymėti, kad Lesterio miesto stadionas iš viso talpina 32 tūkst. sirgalių.

„Leicester“ ekipa šiuo metu savo kraityje turi 72 taškus, o antroje vietoje besirikiuojantys Londono „Tottenham“ futbolininkai yra surinkę 7 taškais mažiau. Iki sezono pabaigos liko vos 5 turai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)