Prancūzės po pirmo kėlinio pirmavo 1:0, tačiau iškart po pertraukos, 53 min., ispanių puolėja Nahikari Garcia galėjo rezultatą išlyginti – deja, jos spirtas kamuolys nuo 11 metrų žymos atsitrenkė į virpstą.

Netrukus Prancūzijos futbolininkės skirtumą padvigubino, bet 84 min. Lucia Garcia intrigą grąžino – 2:1.

Jau tiksint teisėjo pridėtam laikui, 92 min., ta pati N. Garcia pirma suskubo prie nuo vartininkės atšokusio kamuolio ir vos iš poros metrų privalėjo išplėšti lygiąsias, tačiau pasiuntė jį virš vartų...

Po šio epizodo kitos Ispanijos komandos narės griebėsi už galvos arba krito ant žaliosios vejos, o pati nelaimėlė užsitempė marškinėlius sau ant galvos, už ką galėjo būti nubausta geltona kortele.

Finalo tarp Prancūzijos ir Ispanijos 19-mečių merginų apžvalgą galite pažiūrėti čia.

Reikia pažymėti, kad aikštė buvo itin šlapia, nes kone visų rungtynių metu stipriai lijo lietus (antrasis kėlinys kuriam laikui net buvo nukeltas), tad kaltinti vien N. Garcios negalima.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)