Tai oponentams dažniausiai nepatinka ir jie į tokius veiksmus atsako šiurkščiomis pražangomis, už kurias susilaukia geltonų ar net raudonų kortelių.

Tačiau Pietų Afrikos Respublikos lygos atkrintamosiose varžybose („Telkom Knockout“) užfiksuotas atvirkštinis variantas: geltona kortele buvo nubaustas tas žaidėjas, kuris išsidirbinėjo su kamuoliu ir taip, teisėjo manymu, rodė nepagarbą kitai komandai.

PAR „Premier“ lygos aštuntfinalio mače Polokvanės „Baroka“ namuose 3:0 pirmavo prieš Rustenburgo „Platinum Stars“, o šeimininkų saugas Sipho Moeti, vietoje to, kad atliktų perdavimą į baudos aikštelę, su kamuoliu ėmė daryti sunkiais paaiškinamus veiksmus.

Tai nepatiko dvikovos teisėjui ir jis sustabdė laiką bei principingai parodė geltoną kortelę.

S. Moeti nelaukė tokio sprendimo ir nustebęs skėsčiojo rankomis, o po susitikimo, kuris baigėsi 3:1, žadėjo teikti apeliaciją dėl šios geltonos kortelės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)