Tačiau gruodį jis prarado vietą startinėje komandos sudėtyje, o galiausiai tapo tik trečia „Sunderland“ opcija vartų sargo pozicijoje – po Jordano Pickfordo ir Vito Mannones.

Ne mažesnė konkurencija C. Pantilimono laukia ir „Watford“ gretose. Čia pagrindinis vartininkas – 34-erių metų brazilas Heurelho Gomesas, o jį pavaduoja 28-erių metų lietuvis Giedrius Arlauskis.

Tiesa, mūsiškis šį sezoną kol kas praktiškai vien tik šildo atsarginių žaidėjų suolelį: jis žaidė viename Anglijos lygos taurės mače, kai „Watford“ svečiuose 0:1 nusileido „Preston“ ekipai iš antros pagal pajėgumą šalies lygos, ir 67 min. pakeitė H. Gomesą, kai šis patyrė traumą, antrame „Premier“ lygos dvikovos su Birmingemo „Aston Villa“ kėlinyje rezultatui esant 1:1 („Watford“ laimėjo 3:2).

G. Arlauskio sutartis su „Watford“ galioja iki 2019 metų birželio pabaigos.

Primename, kad „Watford“ klubas „Premier“ lygoje užima 12-tą vietą.
Costelis Pantilimonas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)