Italijos čempionai Maskvoje 2:1 (1:1) įveikė Maskvos „Lokomotiv“ ir su 10 taškų D grupėje jau nenukris žemiau antros vietos.

Jau 4 minutę Cristiano Ronaldo baudos smūgiu užklupo nepasiruošusį šeimininkų vartininką Guilhermę, kuriam kamuolys prariedėjo tarp kojų, tačiau paskutinę akimirką laurus už įvartį sau prisiėmė Aaronas Ramsey, palietęs kamuolį, kuris jau praktiškai buvo vartuose. Tokiu būdu į Cristiano sąskaitą buvo įrašytas tik rezultatyvus perdavimas.

12 min. rezultatą išlygino Aleksejus Mirančiukas, bet 90+3 min. pergalę Senajai senjorai išplėšė individualų meistriškumą pademonstravęs Douglas Costa.

Be įvarčio likęs C. Ronaldo 81 min. trenerio Maurizio Sarri buvo pakeistas argentiniečiu Paulo Dybala.

Jau kitą ketvirtadienį Cristiano vėl stos akis į akį su Lietuvos rinktine, kuri svečiuosis Portugalijoje. Mačas tarp portugalų ir lietuvių numatytas lapkričio 14 d. 21 val. 45 min.

Primename, kad Serbijos futbolo federacija pažadėjo Lietuvos futbolininkams 500 tūkst. eurų, jeigu šie nepralaimės portugalams. Su pastaraisiais serbai varžosi dėl antros vietos B grupėje. Ji suteikia bilietą į turnyro finalinį etapą.

Tuo metu Niko Kovačą atleidęs „Bayern“ klubas namuose 2:0 (0:0) palaužė Pirėjo „Olympiakos“ ekipą ir taip pat anksčiau laiko žengė į aštuntfinalį.

Visus 12 įmanomų taškų sukaupę bavarai B grupėje jau nenusileis žemiau antrojo laiptelio.

Nugalėtojams po įvartį pelnė Robertas Lewandowski (69 min.) ir Ivanas Perisičius (89 min.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)