D. Tarasovas po rungtynių nusivilko klubo marškinėlius, o ant apatinių jo marškinėlių buvo Rusijos prezidento Vladimiro Putino portretas su užrašu: Pats mandagiausias prezidentas“.

Nuotraukoje V. Putinas vilki kariškus jūrų laivyno karininko dryžuotus marškinėlius ir yra su pilote. Toks išsišokimas sukėlė „Fenerbahče“ klubo fanų didžiulį pyktį.

Rusijos ir Turkijos politiniai santykiai yra įtempti nuo tada, kai lapkritį turkai numušė rusų lėktuvą, kuris, kaip įtariama, įsibrovė į šios šalies teritoriją. Nuo tada tęsiasi nuolatinis V. Putino ir Turkijos prezidento Recepo Tayyipo Erdogano žodžių karas dėl padėties Sirijoje.

Klubas ne tik skyrė rekordinę baudą žaidėjui, bet dar žada išskaičiuoti iš D. Tarasovo atlyginimo galimos UEFA baudos „Lokomotiv“ ekipai sumą.

Futbolininkui taip pat gresia mažiausiai 10 rungtynių diskvalifikacija, nes UEFA draudžia žaidėjams užsiimti ideologine, politine ar religine propaganda ir reklama.

„Lokomotiv“ klubas pralaimėjo „Fenerbahče“ ekipai 0:2. Atsakomos rungtynės Maskvoje vyks vasario 25 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)