Pergalę nulėmė 59 min. pelnytas Ademola Lookmano įvartis. Tiesa, antrą vietą išsaugojęs „Liverpool“ iš Lesterio galėjo grįžti su tašku, tačiau 16 min. Mohamedo Salah smūgį nuo 11 m žymos atrėmė vartininkas Kasperas Schmeichelis.

Po pralaimėjimo „Liverpool“ strategas prisiminė čempionato tvarkaraštį bei liko nepatenkintas savo auklėtinių žaidimu.

„Jei dar kartą peržiūrėčiau rungtynes, pamatyčiau, jog mums tiesiog nepasisekė. Jei atvirai, man nepatiko mūsų pasirodymas. Sužaidėme labai keistas rungtynes. Turėjome progų, o varžovai atliko vieną smūgį į vartų plotą ir viskas.

Pralaimėjimo priežastis yra aiški. Varžovai žaidė dvi dienos atgal, kovojo per šį intensyvų laikotarpį.

Jei būtume rungtyniavę taip, kaip galime tą daryti, manau, mes būtume laimėtojai“, – teigė J. Kloppas, turėjęs omeny intensyvų „Leicester“ ekipos kalendorių: „lapės“ žaidė sekmadienį prieš „Manchester City“ ir nusileido varžovams 3:6.

Tuo metu J. Kloppo auklėtiniai per Kalėdų laikotarpį rungtynių neturėjo, mačas su „Leeds United“ nukeltas dėl COVID-19 atvejų varžovų gretose, o paskutinė dvikova vyko gruodžio 22-ą – EFL taurės ketvirtfinalio susitikimas prieš tą patį „Leicester.

„Žaidėme nepakankamai gerai, jog laimėtume, tad „Leicester“ nusipelno pergalės. Per daug žaidimo žemiau mūsų įprasto lygio. Mano darbas išsiaiškinti tokius dalykus prieš rungtynes, kas yra formoje ir panašiai.

Dažnai mano vakinai suteikdavo galimybę sušukti „Vau!“, tačiau šiandien tas „Vau!“ ne dėl gero žaidimo. Neatrodėme gerai ir akivaizdu, jog apie tai turime galvoti ir nedelsiant pakeisti“, – po dvikovos kalbėjo J. Kloppas.

Kiti rezultatai:

„Crystal Palace“ 3 – 0 „Norwich“

„Southampton“ 1 – 1 „Tottenham“

„Watford“ 1 – 4 „West Ham“

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)