Berniukas laišką „Liverpool“ treneriui išsiuntė nesitikėdamas jokio atsakymo, mokyklinio projekto rėmuose. Rašydamas 52-ejų futbolo specialistui, D. Curley jo paprašė, kad „Liverpool“ nustotų dominuoti Anglijos „Premier“ lygoje – daugiau nelaimėtų nė vienų rungtynių ir neiškovotų čempionų titulo.

„Visų pirma, ačiū kad man parašei. Deja, negaliu patenkinti tavo prašymo. Kad ir kaip stipriai tu trokštum „Liverpool“ nesėkmės, mano užduotis – padaryti viską, kad ši komanda laimėtų. Milijonai žmonių pasaulyje to nori, o aš nenoriu jų nuvilti.

Tavo laimei, mes pralaimėdavome praeityje, pralaimėjimų bus ateityje – juk tai futbolas. Kai tau yra 10 metų, tu manai, kad dalykai visuomet išliks tokie, kokie yra dabar. Tačiau aš iš 52-ejų metų žmogaus perspektyvos galiu išskirti tik vieną dalyką, kuris tikrai nepasikeis.

Perskaitęs tavo laišką aš užtikrintai galiu pasakyti, kad nepasikeis tavo meilė futbolui. „Manchester United“ labai pasisekė, kad turi tave.

Tikiuosi, kad jeigu mums pavyks iškovoti titulą, tu nebūsi labai nusivylęs. Nes nors mūsų klubai ir kovoja, mes privalome gerbti vieni kitus. Man tai ir yra futbolas“, – „Daily Mail“ perspausdino J. Kloppo laišką.


Pats berniukas savo ruožtu prisipažino nesitikėjęs sulaukti trenerio atsakymo, o gavęs laišką pamanė, jog kažkas juokauja. Jį ir šeimą įtikino tik tai, kad laiškas buvo išspausdintas ant oficialaus „Liverpool“ blanko, o ant jo suraitytas paties J. Kloppo parašas.

„Liverpool“ su 76 taškais iš 78 galimų po 26 turų artimiausią persekiotoją „Manchester City“ lenkia 22 taškais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)