39-ą min. po Ramūno Rudavičiaus realizuoto 11 m baudinio į priekį išsiveržė šiauliečiai – 1:0. Antrajame kėlinyje iniciatyvos ėmėsi klaipėdiečiai ir po Deivido Lukošiaus ir buvusio „Atlanto“ žaidėjo Mariaus Papšio įvarčių persvėrė rezultatą – 2:1.

85-ą mačo min. rezultatą išlygino „Šiaulių“ žaidėjas Dovydas Medžiaušis.

Šiemet tai buvo jau ketvirtosios „Klaipėdos granito“ rungtynės. Prieš tai klaipėdiečiai Kaune rezultatu 4:0 (1:0) nugalėjo Kauno „Spyrio“ komandą, Klaipėdoje 3:2 (0:0) palaužė Kazlų Rūdos „Šilą“ ir rezultatu 0:1 (0:1) nusileido Lietuvos vicečempionei Pakruojo „Kruojai“.

„Klaipėdos granitas“ Lietuvos A lygos futbolo čempionatą pradės pirmą pavasario dieną – kovo 1-ąją. Granitiečiai Kaune varžysis su šiemet A lygoje debiutuosiančiu vietos „Spyriu“, kuris nuo šiol vadinsis Kauno „Žalgirio“ vardu. Šio susitikimo pradžia 13 valandą.

„Debiutantai visada kaunasi su dviguba energija – nori parodyti savo nagus. Lengva tikrai nebus. Reikia pamiršti tai, kas buvo per draugiškas rungtynes su šia Kauno komanda. Tada jiems nepadėjo didelės patirties turintys futbolininkai Ignas Dedura ir Audrius Kšanavičius“, – pabrėžė „Klaipėdos granito“ vyriausiasis treneris Gediminas Jarmalavičius.

Jo asistentu šį sezoną dirba treneris Romualdas Norkus.

Antrojo Lietuvos A lygos turo rungtynes „Klaipėdos granitas“ žais kovo 8 dieną namie su šalies čempionu Vilniaus „Žalgiriu“.

LFF leido klubams rungtyniauti dirbtinėse aikštėse tik iki gegužės 1 dienos.

„Man patinka vyrų nusiteikimas, darbas treniruočių metu ir kovingumas. Vyrai dirba tvarkingai, kartais net žaviuosi jų užsidegimu, tačiau visgi dar yra planų pastiprinti komandą“, – aiškino „Klaipėdos granito“ treneris.

Klaipėdos komandą sudaro daugiausiai klaipėdiečiai: pluša net keturi buvę „Atlanto“ futbolininkai – Marius Papšys, Karolis Laukžemis, Zigmas Jasipovas ir Kazimieras Giedojus. Iš praėjusio sezono ekipos – Artūras Kurbangalijevas, Rokas Borusas, Rokas Urbelis, Aivaras Lukošius, taip pat jo brolis, pernai vilkėjęs „Šilutės“ ekipos marškinėlius, Deividas Lukošius bei būrys jaunųjų uostamiesčio futbolininkų – Villi Grigaitis, Levas Sonas, Liutaras Rimkus, Donatas Stankevičius, Justas Vilavičius, Nerijus Gečas. Taip pat ekipoje yra pernai „Šiaulių“ komandai atstovavę Titas Vitukynas ir Mindaugas Strauka, vartininkas iš Klaipėdos Tadas Simaitis.

Pirmadienį į Klaipėdą atvyks Aleksandras Isaičevas ir su žaidėjais bus sudėlioti galutiniai sutarčių punktai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją