34-erių Kathryn Mayorga kaltino futbolininką išprievartavimu, o veiksmas vyko dar 2009-aisiais Las Vegase, viename iš viešbučių.

Moteris teigė, kad 2010-aisiais pasiekė susitarimą su futbolininku, tačiau 2018-aisiais iš naujo pateikė kaltinimus. Pats futbolininkas neigė savo kaltę.

Pirmadienį Las Vegase prokurorų pranešime tvirtinama, kad pateikti kaltinimai negali būti „akivaizdžiai įrodyti ir pagrįsti“.

Klarko apygardos prokuratūra praneša, kad „auka apie tariamą nusikaltimą pranešė 2009 metais, tačiau nebuvo nurodyta kur įvyko nusikaltimas ir kas yra kaltininkas“.

Todėl tuomet policija negalėjo atlikti „jokio detalaus tyrimo“.

2018-aisiais Las Vegaso policija pagal aukos liudijimus pradėjo naują galimo nusikaltimo tyrimą.

Tačiau prokuratūros pranešime teigiama, kad „remiantis atlikta informacijos analize ir surinktais duomenimis, įtarimai išprievartavimu ir seksualiniu smurtu negali būti akivaizdžiai įrodyti“.

Praėjusiais metais vokiečių žurnalas „Spiegel“ pirmasis paskelbė apie C. Ronaldo pareikštus kaltinimus.

Žurnale rašyta, kad 2010 m. C. Ronaldo sutiko sumokėti 375 tūkstančius JAV dolerių K. Mayorgai už tylą.

Tačiau anot galimai nukentėjusios merginos, ją prabilti privertė pernai nuvilnijęs #Metoo judėjimas.

Pats C. Ronaldo neneigė turėjęs santykių su K. Mayorga, tačiau, anot jo, tai nebuvo prievartos aktas – amerikietė su juo mylėjosi abipusiu susitarimu.

Cristiano Ronaldo, Kathryn Mayorga
Cristiano Ronaldo, Kathryn Mayorga
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)