Graikijos antros lygos čempionato rungtynėse tarp Larisos AEL ir Herakliono „Ergotelis“ klubų traumą patyrė svečių komandos žaidėjas Leonardas Kourtisas.

Jį su neštuvais skubiai bandė į užribį išnešti du stadiono darbuotojai, bet šiurkščiai pastūmė ir paguldė nukentėjusįjį netinkamai, o vienas nešikas net dukart nugriuvo ant vejos. Jo kolegai buvo smagu tai matyti. Juokinga ir graudu. Incidentas įvyko 67-ą minutę, kai aikštės šeimininkai dar buvo atsilikę 0:1, todėl sužeistą priešininką iš aikštės išgabenti reikėjo kuo greičiau.

Rungtynės, beje, baigėsi šeimininkų ekipos komandos pergale rezultatu 2:1, todėl nešikai, matyt, liko patenkinti savo indėliu į pergalę.

Tuo metu Kinijos Šanchajaus „Shenhua“ klubo futbolininkas Li Jianbinas akrobatiniu smūgiu koja nokautavo savo komandos draugą Xiong Fei'jų, kuris dėl kamuolio norėjo kovoti galva. Varžovai iš Čangčuno „Yatai“ ekipos perėmė kamuolį ir vos neįmušė įvarčio. Tik tada teisėjas sustabdė rungtynes ir leido suteikti nukentėjusiam pagalbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)