Be ilgam iš rikiuotės iškritusio Grato Sirgėdo žaidę kauniečiai pirmame kėlinyje ilgokai negalėjo atrakinti svečių iš Alytaus vartų, o 34 min. šeimininkams nusišypsojo sėkmė, kai „Dainavos“ puolėjas Cyrille Tchayi Tchamba iš kelių metrų sukirto kamuoliu į virpstą.

Vis dėlto, jau po minutės įvarčiu džiaugėsi Kauno žalgiriečiai. Guilherme De Souza iš dešinio krašto atliko perdavimą į baudos aikštelę, „Dainavos“ gynėjas Akimas Sairinenas kamuolio nepasiekė, o jo klaida pasinaudojęs M. Thuique iš kelių metrų pasiuntė kamuolį į vartus.

Antroje rungtynių dalyje aikštėje vyko gan lygi kova, tačiau ryškesnių progų pasižymėti neturėjo nei viena komanda.

Po pergalės 35 taškus per 16 rungtynių surinkęs „Kauno Žalgiris“ A lygos turnyrinėje lentelėje aplenkė po 34 taškus turinčias Vilniaus „Žalgirio“ ir Marijampolės „Sūduvos“ ekipas ir pakilo į pirmą vietą. 13 taškų turinti Alytaus „Dainava“ žengia 8-oje pozicijoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)