Paskutinį kartą pergalę A lygoje „Kauno Žalgiris“ buvo pasiekęs kovo 17 dieną, kai laimėjo Jonavoje. Simboliška, kad po vėliau sekusios 6 nelaimėtų rungtynių serijos Kauno žalgiriečiai palaužė tą patį varžovą. Mindaugo Čepo auklėtiniai ketvirtadienio vakarą 1:0 (0:0) pranoko „Jonavą“.

Besibaigiant pirmam kėliniui „Kauno Žalgiris“ sukūrė iki tol realiausią progą pasižymėti. Po perdavimo iš krašto gynėjų paliktas Gratas Sirgėdas galva smūgiavo laisvas, bet nepataikė į vartus.

Lyg supykęs dėl šio epizodo, antrą kėlinį G. Sirgėdas pradėjo labai aktyviai ir neilgai trukus pelnė įvartį. 52 minutę jis iš keliasdešimt metrų atstumo baudos smūgiu pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, ten jo nelietė nė vienas žaidėjas ir kamuolys įskriejo į vartus, o įvarčio autoriumi buvo paskelbtas pats Gratas.

Kaip paaiškėjo vėliau, daugiau įvarčių pelnyta nebuvo.

Kitose rungtynėse ketvirtadienio vakarą susitiko Klaipėdos „Atlantas“ ir Kauno „Stumbras“. Mačas baigėsi be įvarčių – 0:0.

„Atlantas“ su 15 taškų užima 4-ąją, o „Stumbras“, kaip ir anksčiau tarpusavyje žaidusios „Kauno Žalgirio“ ir „Jonavos“ komandos dalijasi 6-8 vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)