Pirmąsias 20 rungtynių minučių aikštėje vyko savotiška žvalgyba – nors teritorinę persvarą turėjo ir kamuolį ilgiau kontroliavo žalgiriečiai, šansų susikurti praktiškai nepavyko.

Vis tik, vieną progą kauniečiai turėjo. Puikų perdavimą į priekį atliko Philipas Otele, tačiau kamuolį priėmęs Emmanuelis Davidas pataikyti į vartus nesugebėjo.

Iškart po šio epizodo vilniečiai išsiveržė į priekį. Kontrataką surengę „Riteriai“ pasižymėjo po tikslaus Gyčio Paulausko smūgio.

Praleisto įvarčio išbudinti kauniečiai rezultatą išlygino ir persvėrė savo naudai dar pirmojo kėlinio metu. Iš pradžių po fantastiško Egidijaus Vaitkūno perdavimo smūgiu iš oro įvartį pelnė Jurijus Bušmanas, o jau per pridėtą teisėjo laiką galva įvartį pelnė komandos kapitonas Linas Pilibaitis.

Antroje susitikimo dalyje vaizdas aikštėje išliko panašus, o pasižymėti galėjo ir viena, ir kita komanda.

Realiausią šansą pasižymėti vis tik turėjo Vilniaus „Riteriai“, tačiau pavojingą smūgį iš toli užtikrintai atrėmė Deividas Mikelionis.

Po šios pergalės kauniečiai dar kartą bent jau kuriam laikui pakilo į antrą turnyrinės lentelės vietą, o ar joje išliks pasibaigus antrajam čempionato ratui paaiškės sekmadienį po kitų A lygos rungtynių.

Artimiausias namų rungtynes „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos stadione žalgiriečiai žais liepos 23 dieną, 18 valandą. Į Kauną atvyks „Panevėžio“ komanda.

Sekmadienį dar dvejomis 10-ojo turo rungtynėmis („Panevėžys“ – Vilniaus „Žalgiris ir Gargždų „Banga“ – Marijampolės „Sūduva“) finišuos antrasis Lietuvos futbolo A lygos ratas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)