Artėjančiose rungtynėse komandos vyr. treneris Rokas Garastas turės dar didesnį žaidėjų pasirinkimą, kadangi klubas šią savaitę iki 2023 metų pabaigos pasirašė sutartį su 22-ejų Antonu Fase’u.

„Nekantrauju pradėti! Trokštu žaisti, kovoti ir laimėti su šiuo klubu. Aikštėje galiu suteikti universalumo, sprogstamosios jėgos, energijos ir nestandartinių sprendimų prie varžovų vartų“, – Žalgiris.lt sakė klubo naujokas.

Žinomo Nyderlandų klubo Alkmaro AZ sistemoje augęs universalus futbolininkas profesionalo karjerą pradėjo antroje pagal pajėgumą šalies lygoje, vėliau persikėlė į tos pačios lygos Neimegeno NEC klubą, o 2021-ųjų pabaigoje pradėjo legionieriaus karjerą.

Į Kauną per kelias pozicijas atakoje žaisti galintis futbolininkas atvyksta iš Bulgarijos aukščiausios lygos Vracos „Botev“ klubo, kuriame per praėjusį sezoną spėjo sužaisti 11 rungtynių.

88-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius pasirinkęs A.Fase’as naujame klube debiutuoti galės jau liepos 23 dieną, kai išvykoje „Kauno Žalgiris“ nuo 17 valandos stos į kovą su „Panevėžiu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją