Sprendimą užkirsti kelią „Kaunui“ į A lygą priėmė Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomasis komitetas (VK), nors tuo pat metu suteikė indulgencijas licencijavimo barjerų neįveikusiems Klaipėdos „Atlanto“ ir Vilniaus REO klubams.

„Svarbiausia - mūsų klubas tebėra futbolo bendruomenėje, o ar pasikeitė gyvenimas, kad nebūsime A lygoje? Kokia Lietuvos ekonomika, toks ir futbolas. Viskas priklauso nuo valstybės požiūrio į šią sporto šaką“, - sakė klubo direktorius Romualdas Kontrimas.

Jis teigė dar turįs vilties, kad Kauno miesto savivaldybėje atsiras žmonių, kurie nenusigręš nuo klubo.

„Jeigu ten išgirsiu, kad miestui nereikia futbolo komandos, vadinasi, iš tiesų esame nereikalingi. Sugriausti labai lengva. Kol kas matau, kad viskas tik griaunama“, - sakė Kauno klubo vadovas.

Pasak jo, „paramos įstatymais galima tik tam tikrą vietą nusišluostyti - tai komedijos, o ne įstatymai, jeigu parama apmokestinama“, informuoja „Kauno diena“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją