„Baigdami pirmą ratą, susitikome su „FC Šiauliais“, rungtynės buvo labai sunkios, turėjome persvarą (4:1) beveik iki rungtynių galo, bet neužteko jėgų ir neatlaikėme „FC Šiaulių London“ spaudimo. Per paskutines minutes oponentai išlygino rezultatą. Šio mačo metu mes neleidome „FC Šiauliams“ kontroliuoti kamuolį, nuo pirmos iki paskutinės minutės varžovus spaudėme iš visų jėgų“, - komentavo komandos kapitonas ir vadovas Vytautas Skarna.

„Kaunas FC“ sudėtis:

1. Žydrūnas Kleponis (vartininkas);
2. Deividas Kapustas;
3. Vitalijus Jemeljanovas;
4. Vitalijus Macijauskas;
5. Vytautas Skarna (kapitonas);
6. Ovidijus Girnius
7. Saulius Bertasius
8. Karolis Neverdauskas;

Dėl traumų ir diskvalifikacijų nežaidė:

Eimantas Meidus (raudona kortele);
Saulius Klimas.
Tomas Vilimas;
Aurimas Račkus;
Linas Vaitkus;
Gajus Turkovas;
Rimgaudas Grigalis
Valdas Jurasauskas (2-vartininkas)
Tomas Martinkus

Šiais metais lygoje labai daug pasikeitimų: „The FA“ Anglijos futbolo federacija išleido naują taisyklę, kuri nustato, kad kiekvienoje komandoje privalo būti 4 anglų tautybės žaidėjai. Tai reiškia, kad visi klubai privalo registruoti 4 anglų žaidėjus per kiekvienas rungtynes. „Kaunas FC“ nutraukė sutartis su naujokais anglais ir kiekvienose varžybose komandoje registruojami tik 8 žaidėjai.

Žaidimo kokybė kasdien vis gerėja ir tikimasi, kad nauji žaidėjai galės prisidėti prie Lietuvos salės futbolo rinktinės. „Kaunas FC“ 2014 metais yra pakviestas į tarptautinius turnyrus Vokietijoje ir Ispanijoje. Šiuo metu vyksta derybos.

Šiais metais klubo gretas papildė Deividas Kapustas, kuriam teko žaisti Škotijos „Hearts“ klube. Deividas yra viena ryškiausia klubo naujoji žvaigždė, per pastarąsias rungtynes jis pasižymėjo net 5 įvarčiais!

Karolis Neverdauskas - vienas iš perspektyviausių „Kaunas FC“ naujųjų žaidėju. Jis turi puikų supratimą salės futbole, labai gerai ginasi ir kontratakuoja. Karolis įmušė pergalinga įvartį į „FC Šiaulių“ vartus. Gajus Turkovas - vienas greičiausių ir energingiausių žaidėjų klube. Komandos gretas papildė Rimgaudas Grigalis, Linas Vaitkus, Tomas Martinkus ir Valdas Jurasauskas.

Geriausias „Kaunas FC“ žaidėjas Eimantas Meidus pateko į Lietuvos rinktinę. Jis turi nepakartojamą talentą treniruoti, atlikti vienas svarbiausių užduočių klubo žaidime, analizuoti kitus klubus, o taip pat yra puikus skautas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)