Mačo nugalėtojas praktiškai aiškus tapo jau 6-ą min. Už paskutinės vilties pražangą iš aikštės buvo pašalintas "Banga"-2 futbolininkas, o Aurimas Raginis puikiu baudos smūgiu nuo baudos aikštelės linijos pasiuntė kamuolį į tinklą (0:1).

Kėlinio viduryje kraštu prasiveržęs Deividas Pašukevičius atliko perdavimą į baudos aikštelę ir E. Petkus padidino persvarą (0:2).

Po pertraukos E. Petkus pratęsė savo įvarčių fiestą. 54-ą min. po Rolando Gumbrio perdavimo E. Petkus atsidūrė vienas prieš vartininką ir lengvai pelnė trečią rungtynių įvartį (0:3).

72-ą min. puikiai atakos krašte sužaidė Mantas Janušauskas, o po jo perdavimo komandos draugai vėl sveikino E. Petkų (0:4).

Ko gero gražiausią savo įvartį kulnu E. Petkus pelnė 82-ą mačo minutę po to, kai Rolandas Gumbrys krašte suklaidino du varžovus ir atliko taiklų perdavimą E. Petkui (0:5).

Dar po penkių minučių A. Raginis atliko baudos smūgį ir E. Petkus taikliu smūgiu galva padėjo tašką šiose rungtynėse (0:6).

Iškovoję šią triuškinančią pergalę FBK dubleriai tvirtai žengia antroje turnyro lentelės vietoje ir tik 2 taškais atsilieka nuo pirmaujančių Vilniaus VMFD "Žalgiris"-2 futbolininkų.

"Kauno" dublerių sudėtis: Lukas Žukauskas; Donatas Nakrošius, (46' Gintaras Griškevičius), Tomas Janušauskas, Andrius Bartkus (75' Gvidas Juška), Algirdas Kvalkauskas (56' Klaidas Jaškus); Aurimas Raginis, Tomas Snapkauskas, Neividas Ivanauskas, Mantas Janušauskas (69' Paulius Puhtejevas); Deividas Pašukevičius (46 min. Rolandas Gumbrys), Edvinas Petkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją