15 minutę savo aikštės pusėje iš varžovo perėmęs kamuolį Rafaelis Ledesma atliko ilgą reidą svečių vartų link ir tiksliai perdavė kamuolį Pauliui Janušauskui.

Pastarojo žaidėjo smūgis buvo tikslus ir FK „Panevėžys“ išsiveržė į priekį 1:0.

Pelnę įvartį panevėžiečiai nemažino apsukų. Ypač pastebimi puolime buvo P. Janušauskas, Sebastianas Vasquezas ir R. Ledesma, kurie kėlė daugiausiai problemų kauniečių gynėjams.

Iki pertraukos FK „Panevėžys“ dar turėjo dvi neblogas progas, bet Lukas Čerkaukas ir S. Vasquezas jomis nepasinaudojo.

Antrąjį kėlinį panevėžiečiai pradėjo labai aktyviai. Iškart po pertraukos šeimininkai turėjo dvi šimtaprocentines progas, bet broliai Tadas ir Tautvydas Eliošiai jomis nepasinaudojo.

Daugiau nei šimtui aistruolių, susirinkusių pasižiūrėti šio susitikimo, antrojo įvarčio ilgai laukti neteko. 57 min. P. Janušauskas, iš komandos draugo sulaukęs tikslaus perdavimo, kamuolį pasiuntė į „Hegelmann Litauen“ komandos vartus.

Po keturių minučių dar vieną įvartį šeimininkams pelnė neseniai aikštėje pasirodęs Ernestas Veliulis.

Netrukus šis žaidėjas, neseniai apsisprendęs šį sezoną rungtyniauti „Panevėžio“ komandoje, sukirto kamuolį į varžovų vartų skersinį.

72 min. krito ketvirtasis įvartis į „Hegelmann Litauen“ komandos vartus. Savo trečiąjį įvartį šiame mače pelnė P. Janušauskas.

Po keturių minučių savo pavojingiausią ataką šiame mače surengė kauniečiai. Po panevėžiečių klaidos „Hegelmann Litauen“ futbolininkas vienui vienas iššoko prieš „Panevėžio“ vartininką M. Suvaizdį, kuris baudos aikštelėje varžovą neleistinai pagriovė. Teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį į šeimininkų vartus, bet kauniečio smūgiuotą kamuolį M. Suvaizdis atrėmė.

Per paskutiniąsias dešimt žaidimo minučių krito dar su įvarčiai į svečių vartus. 80 min. pasižymėjo E. Veliulis, o 85 min. – Sigitas Urbys.

Šia pergale 6:0 panevėžiečiai baigė pasirengimo naujajam sezonui ciklą.

Lietuvos A lygos čempionatą FK „Panevėžys“ pradės kovo 2 dieną rungtynėmis Kaune su vietos „Stumbro“ komanda.

„Panevėžio“ sudėtis šiame mače: Šarūnas Jurevičius, Vytas Gašpuitis, Pavelas Krukas, Lukas Čerkauskas, Mantas Fridrikas, Aleksandras Erkinas, Tautvydas Eliošius, Paulius Janušauskas, Tadas Eliošius, Sebastianas Vasquezas, Rafaelis Ledesma.

Po keitimų aikštėje pasirodė Marius Suvaizdis, Ernestas Veliulis, Tomas Salamanavičius, Andrejus Karvackis, Edvardas Tamulevičius, Tomas Kačerauskas, Sigitas Urbys, Titas Aukštuolis.

Pasiruošimo etapą baigė ir „Riteriai“

Jelgavoje viešėję A lygos bronzos medalininkai sostinės „Riteriai“ šeštadienį lygiosiomis 1:1 sužaidė su vietos komanda bei tokiu būdu užbaigė pasiruošimą naujajam sezonui. Riteriams įvartį iš vienuolikos metrų baudinio įmušė Mindaugas Grigaravičius.

Rungtynėse stipresnė komanda neišsiskyrė, abi žaidė atsargų futbolą, progų sukurta buvo vos keletas, o abu įvarčiai krito po pertraukos.

Iš pradžių po vaikiškos klaidos į priekį išsiveržė aikštės šeimininkai, o kiek vėliau už pražangą prieš Donatą Kazlauską teisėjai į „Jelgava“ ekipos vartus skyrė vienuolikos metrų baudinį. Prie žymos stojęs M. Grigaravičius neklydo.

Naująjį sezoną „Riteriai“ pradės po aštuonių dienų. Pirmasis varžovas - Marijampolės „Sūduvos“ klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)